Triple Star Guest Ranch.
Rossbrink 13, 49777 Stavern
info@triplestar.eu, 05965 9499760

 Guest Ranch

De Triple-Star Guest Ranch ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Landkreis Emsland. Dit natuurgebied ligt vlakbij Emmen, net over de grens met Duitsland. Het gebied is bij uitstek geschikt voor paardrijden in de ongerepte natuur. Ideaal voor ruitervakanties met eigen paard.

U kunt hier het echte buitenleven proeven: bossen, weilanden, pittoreske dorpjes en uitgestrekte heuvellandschappen wisselen elkaar af. Het hele jaar door is er wel wat te beleven. U kunt gaan kanovaren op de Rade, fietsen, cultuur opsnuiven of wandelen. In de lente kunt u typische Duitse cultuur opsnuiven tijdens de vele schuttersfeesten die dan gehouden worden. Ieder dorp heeft bijvoorbeeld zijn eigen schutterij.

De directe omgeving van de Guest Ranch zelf is ook adembenemend. Als u de Roßbrink inrijdt, ziet u direct de gezellig Duitse sfeer. Aan het einde van de straat ligt de Guest Ranch met een mooie oprijlaan en boomgaard, in een rustige, maar zeker niet verlaten omgeving.

Voor de buitenritten hoeven we alleen het pad af en we zitten al meteen diep in de bossen vol wild zoals reeën, herten, zwijnen etc. Vrijwel garantie dat u ze ziet! Het rijgebied gaat verder langs beekjes, meren, akkerlanden, moerassen, bossen en kleine dorpjes. Het is een natuurgebied, maar vrij toegankelijk en kent veel afwisseling 

De Guest Ranch zelf heeft in totaal vijf 2-persoonskamers, allemaal met eigen badkamer. De kamers zijn eventueel uit te breiden tot maximaal 3 personen. Er zijn 2 kamers met bad en douche, 1 kamer met een hoekbad en 2 kamers met douche. De kamers zijn rustiek en eenvoudig, maar smaakvol ingericht. Op de begane grond bevindt zich de gezellige en huiselijke living met bar. Hier kunt u gezamenlijk ontbijten en dineren. Ook is hier een grote houtkachel waarbij u onder het genot van een drankje de avonturen van de dag nog eens door kunt nemen, of waar u gewoon neerstrijkt met een goed boek. 

Achter de living bevinden zich 8 stallen, waarvan 1 veulenstal. Naast de ranch staat nog een binnenmanege met 12 stallen, een leembodem rijbak van 20m x 40m, 2 zadelkamers en de afspuitplaats. De stallen zijn allemaal ca. 10 m² groot en hebben een uitgang naar buiten. De bovenklep van de deur staat bij ons bijna altijd open. Het paard kan hierdoor zien wat er  om hem/haar heen gebeurd. Verder hebben wij de beschikking over een paddock, een roundpen, een buitenbak en 1.5 hectare weideland. Dit is opgedeeld in een aantal stukken zodat de paarden gescheiden van elkaar kunnen staan. De meeste paarden staan in een zogenoemde loopstal.